Deep Blue Divers

Deep Blue Analysis Compass Group Bransjens foretrukne arbeidsgiver

Vårt mål er å være den foretrukne arbeidsgiver i vår bransje, og vi jobber derfor med å tiltrekke, beholde og motivere de best tenkelige medarbeidere, personer som deler våre kjerneverdier og som kan bidra til vår fremgang.

 

Vår egen bedriftskultur er det som gjør oss spesielle og det som skiller oss fra alle andre. Viktigheten av å ha rett person på rett sted er enorm for oss, og vår visjon starter med et ønske om ”Great People” og det å ha medarbeidere som grunnlaget for vår suksess. Kundene våre skal med rette kunne forvente ”Great Service”, noe som skal bidra til å gi oss levedyktige resultater, ”Great Results”.

 

Vi skal gjøre vårt ypperste for å trygge arbeidsplasser og for å gi den enkelte ansatt, trygge og forutsigbare arbeidsforhold. Vi har tro på arbeidsforhold som er preget av åpenhet og tillit, samtidig som vi ønsker å tilrettelegge for faglig vekst og utvikling for våre medarbeidere.

Deep Blue Divers Services

Deep Blue Divers is an authorized dealer for the top brands in the diving industry.

We offer certified technicians that will treat your equipment as if they were diving it.

Don’t take chances on your life support equipment by having your gear serviced by those unauthorized to do so.

 

•              Ask to see what testing equipment they utilize such as a flow bench or hydrostatic station.

•              What equipment are they actually certified by the manufacturer to work on?

 

The answers you receive to those couple of questions will give you a feeling of whether that person (and shop) should be working on your life support equipment.

 

•              We have an in store Cascade System to refill your bottles quickly and safely.  Is your tank up for a hydro? 

•              We have an in-store hydro station and quick turn-around.

 

 

More details About Deep Blue Divers SERVICE RATES